Winkel

Aanbieding!

FunToStart-pakket

 995,00  850,00 (incl. BTW)

  • Logo
  • Visitekaart
  • Briefpapier
  • WordPress website

Het FunToStart-pakket bestaat uit:

Logo
Wat je merk ook is, een logo geeft je bedrijf smoel en maakt je herkenbaar. Wij ontwerpen een logo voor je op basis van jouw briefing. Heb je een voorkeur voor een bepaalde vorm of kleur? Heb je zelf al iets geschetst? Geef maar door. Wij sturen je 2 voorstellen waaruit je kan kiezen. Het logo is geschikt voor drukwerk en scherm.

Visitekaartje
Een visitekaartje heb je altijd op zak; je klanten kunnen overal zitten. Wij ontwerpen een visitekaartje voor je op basis van jouw briefing. Heb je een voorkeur voor een bepaalde vorm of kleur? Heb je zelf al iets geschetst? Geef maar door. Wij sturen je 2 voorstellen waaruit je kan kiezen. We leveren het uiteindelijke ontwerp in de vorm van een drukklare PDF waarmee je naar een drukker van je keuze kan.

Briefpapier
Stuur je offertes en facturen op je eigen briefpapier. Wel zo professioneel. Wij ontwerpen je briefpapier voor je op basis van jouw briefing. Heb je een voorkeur voor een bepaalde vorm of kleur? Heb je zelf al iets geschetst? Geef maar door. Wij sturen je 2 voorstellen waaruit je kan kiezen. We leveren het uiteindelijke ontwerp in de vorm van een drukklare PDF waarmee je naar een drukker van je keuze kan.

WordPress Website
Zorg dat iedereen je bedrijf op internet kan vinden met een professionele website. Wij ontwerpen en bouwen je website op basis van een standaard template. Hier kun je zien hoe dat is opgebouwd.

Zelf lever je tekst en beeld aan. Let erop dat er geen copyrights op de gebruikte beelden rusten. Je moet zelf een hostingpartij regelen (wij adviseren Transip.nl), want dat zijn kosten die je zelf per jaar moet betalen. Hoe rekening met ca. 3,- per maand. Wij zetten je site vervolgens online.

© 2017 FunToStart – Algemene voorwaarden

Een product van Eyefun BV